I. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

II. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

III. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ PRE WEDDING

Μετά από χρόνια παρουσίας στον χώρο της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης θέλαμε να ξεκινήσουμε κάτι νέο, ένα φωτογραφικό στούντιο με νέους ταλαντούχους φωτογράφους και βιντεογράφους γάμου, φρέσκες ιδέες, χαρούμενη διάθεση παρέχοντας σας ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη προσοχή στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ας δημιουργήσουμε κάτι όμορφο μαζί.

ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

IV. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ NEXT DAY

ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ποιες είναι οι τιμές φωτογράφισης γάμου και βάπτισης σας;

Επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες;

Φυσικά, οι φωτογραφικές μηχανές δε δίνουν πάντα σωστές φωτογραφίες και θεωρούμε την επεξεργασία μετά αυτονόητη. Επεξεργαζόμαστε όλες τις φωτογραφίες που θα σας παραδώσουμε χρωματικά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρετε ένα τέλειο ψηφιακό αρχείο. Έπειτα γίνεται επιπλέον ρετούς σε κάθε σαλόνι του άλμπουμ γάμου ή βάπτισης σας.

Για εμάς κάθε γάμος και κάθε βάπτιση είναι ξεχωριστή. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που καθορίζουν την τελική τιμή όπως το τι υπηρεσίες θα χρειαστείτε, πόσα άλμπουμ γάμου ή βάπτισης θα θέλετε να συμπεριλάβετε και τέλος πόσοι φωτογράφοι οι βιντεογράφοι θα χρειαστούν για την ημέρα σας. Ενδεικτικά τα πακέτα γάμου μας αρχίζουν στα 1300 ευρώ και τα πακέτα βάπτισης μας ξεκινούν στα 800 ευρώ. Θα χαρούμε να μιλήσουμε, να δούμε τις απαιτήσεις σας και να σας στείλουμε την προσωποποιημένη προσφορά μας.

Προσφέρετε υπηρεσίες βιντεοσκόπησης;

Αναλαμβάνετε ψηφιακά εκτυπωμένα άλμπουμ;

Ναι, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες βιντεοσκόπησης γάμου & βιντεοσκόπησης βάπτισης. Η ομάδα μας περιλαμβάνει έμπειρους βιντεογράφους καθώς και χειριστές drone.

Αναλαμβάνουμε και προτείνουμε σε κάθε πελάτη μας να συμπεριλάβει άλμπουμ στο πακέτο του. Το ψηφιακό χειροποίητο άλμπουμ είναι μέρος της εμπειρίας που σας προσφέρουμε και μέσω αυτού αφηγούμαστε τη φωτογραφική ιστορία σας. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα ψηφιακά μας άλμπουμ.

Τι παραδίδετε στα ζευγάρια σας;

Πως και πότε γίνεται η παράδοση των φωτογραφιών σας;

Παραδίδουμε όλο το φωτογραφικό αρχείο σε μεγάλη ανάλυση και όλες τις φωτογραφίες επεξεργάζονται χρωματικά. Συνήθως ο κάθε γάμος έχει 1000+ φωτογραφίες και η κάθε βάπτιση 600+ αναλόγως τι κάλυψη έχετε επιλέξει. Όσον αφορά το βίντεο παραδίδουμε ένα σύντομο μονταρισμένο αρχείο (clip) και ένα μονταρισμένο βίντεο κανονικής διάρκειας.

Η παράδοση των φωτογραφιών σας γίνεται σε 6-8 εβδομάδες από την λήψη τους. Κάθε πελάτης μας έχει ένα μοναδικό link με τον δικό του κωδικό σε online gallery όπου εκεί μπορεί να δει, να κατεβάσει τις φωτογραφίες του ακόμα και να τις μοιραστεί με φίλους και γνωστούς τους.

Πως κλείνουμε την ημερομηνία μας;

Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα pre wedding;

Από την πρώτη στιγμή δίνουμε ιδιαίτερη βάση στο να σας γνωρίσουμε και να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα μαζί μας. Με ένα pre wedding, που στην ουσία είναι μια casual βόλτα μαζί μας θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα με τον φακό μας και θα διώξει όλο το άγχος που ίσως έχετε για τις φωτογραφίες την ημέρα του γάμου σας. Τέλος, θα πάρετε μερικές υπέροχες φωτογραφίες όπου με αυτές μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο βιβλίο ευχών για την ημέρα του γάμου σας.

Χαιρόμαστε που σας άρεσε η δουλεία μας, θα είναι τιμή μας να είμαστε μέρος του γάμου ή της βάπτισης σας. Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας και να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο φωτογραφικό μας studio στο Ίλιον, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες.